Sista kvällen

Kategori: Mitt liv
2012-02-04 11:04:42
 

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss igår. Vi gick all in och hade skitkul. Sen fick dom utrymma nattklubben pga någon gas eller nått. Både brandbil och ambulans stod utanför sen. Ingen kom till skada och ingen vet egentligen vad som hände. Men kvällen slutade tyvärr där och vi fick gå hem och lägga oss. Tråkigt när det var sista kvällen vi kunde gå ut med.
Däremot ägde vi dansgolvet på afterskin i pjäxor och snowboardskor tidigare på kvällen.

Jag kan tydligen inte åka lift. Trillade två gånger i knappliften igår IGEN, varav en gång körde ja in i en buske. SUCK! Anyway, här är några bilder från igår.. (den sista från afterskin)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2425725/images/2012/pic_187689736.jpg" class="image">


Trött

Kategori: Mitt liv
2012-02-01 14:58:25
 

Jääääätte trött idag. Kan inte koncentrera mig när jag åker i backen, vilket leder till att jag trillar hela tiden. Slog i den andra skinkan så nu kan jag inte gå normalt. Ser ut som ja har skitit ner mig.

Därför drog jag till Intersport och shoppade lite, IGEN. Dock inga roliga grejer. Det är ju så satans kallt här så måste ha lite mer utrustning när ja åker. Och nu ligger vi i sängen och sover. Ikväll blir det vin och utgång. Får supa så smärtan i röva försvinner. Okej, ursäkta mitt språk men är lite trött....

Två bilder från igår. Den första på Louise i backen, och den sista när jag åkte snöskoter upp till toppresturangen.