Soffhäng

Kategori: Mitt liv
2012-08-31 09:26:05
 
Igår efter jobbet dök Louise upp hos mig. Vi chillade, kollade på Sex and the city och planerade London. Vi vill se någon musikal och det lutar åt Lejonkungen. Har fått för mig att den ska vara grym. Längtar!
 

Tandläkarn

Kategori: Mitt liv
2012-08-30 19:20:32
 

Var hos tandläkarn i morse. Var lite nervös för trodde jag skulle få dra ut mina visdomständer som nästan kommit upp. Men de behövde jag inte som tur var. Ser inte direkt fram emot nästa år, eftersom de antagligen kommer ske då. Ush!


Middag

Kategori: Mitt liv
2012-08-30 08:37:01
 
Igårkväll efter jobbet drog jag och H till Adam och Amanda och grillade, chillade och spelade spel. Det var ju till och med shortväder igår så man måste ju passa på nu innan sommaren är borta helt. Vi spelade 'Med andra ord', vilket leder till mycket skratt. Framförallt en sen onsdagkväll med lite alkohol i kroppen. Nåja, är det lilllördag så är det.
 


Gamla bilder..
 

London

Kategori: Resor
2012-08-29 09:07:38
 
I fredags bokade jag och Louise äntligen en resa till London i november. Det bästa resmålet i hela världen. Louise har aldrig varit där så vi ska turista lite och självklart bli det massor med shopping. Längtar ihjäl mig typ. Är så töntig så jag har skrivit en lista. Dels på turist saker som hon måste se och dels en med alla mega grymma butiker vi måste gå in i. Hört att dom öppnat Victoria secret där nu. GRYMT! 
 
Jag har varit i London 4  gånger tidigare, varav en gång pluggade jag där.
 

Ipone skal

Kategori:
2012-08-28 20:35:00
 
Jag behöver ett nytt skal till min iphone. Har ett gammalt rosa som det står Björn Borg på. Börjar bli lite slitet.
Surfade runt lite. Fastnade för några fina på nymobil.se.  Nu är det roligt med skal igen. Sist jag hade skal på telefonen, var jag 13 och hade ett i silver med Nalle puh. Kul att det är trendigt igen, och att det finns många fräcka, fina och annorlunda att välja bland.
Det fina jag vill ha hitta ni här.
 

 
 

 

28 augusti 2012

Kategori: Klädval
2012-08-28 19:33:32
 
Svea|Levi's|Abercrombie|Longchamp|Azessories|Blanco|Ginatricot|Myss Ewing

Lång runda

Kategori: Hästar
2012-08-28 12:07:47
 

Kom precis hem från stallet. Vi skrittade en lång runda i skogen. Jag har extremt ont i rumpan sen i söndag så det var skönt att slippa markarbetet.
Och Vera är så duktig! Bara andra gången hon rids i skogen och hon är hur lugn som helst.

För att inte tala om i söndags då jag och Ben öppnade och stängde en grind för första gången. Lite övning, sen går det fortare att öppna från hästryggen än att hoppa av och sen upp igen.
Fina häst!


Nej men hej!

Kategori: Mitt liv
2012-08-23 07:30:56
 

I brist på annat att göra och för mycket fritid så börjar jag blogga igen. Kollade när jag bloggade senast. För ett halvår sen när jag var i Idre. Mycket har hänt sen dess. Jag har varit i Paris, förlovat mig på stranden i Mellbystrand, uppdaterat min garderob lite för mycket anser plånboken och börjat sälja skor på Liza vilket ledde till att jag insåg min egentliga skostorlek. Pinsamt!

Vi får väl se hur länge jag orkar uppdatera den här gången.

Bild på H. från Paris.