Weekendresa

Kategori: Tips
2012-10-23 12:06:00
 
Jag och H pratar ju om att åka iväg på en weekend i december. Men vi får se hur det bli med de. Ska ju iväg till London på en lååååång weekend väldigt snart. Men i alla fall. Alla ni som läser min blogg kanske fattat att jag bor i Småland. Ett mycket vackert landskap när man tänker efter och ser sig omkring. Nu bor vi ju här så då är det väl klart att man kanske vill åka iväg till en storstad. Men dom som bor i en storstad borde ju inte vilja åka till en. Tänkt vad skönt och slippa all trafik, ljus och ljud på natten och sätta sig i bland träden i Småland och bara koppla av. Spela golf, rida, åka skidor, bada eller vad man nu känner för. Beror kanske lite på årstiden också. Men en weekendresa, oavsett vart man åker måste vara det bästa sättet attt ladda betterierna på. En vecka kan vara göt långt för vissa. Man kanske inte kan få ledigt från jobbet eller hitta barn och djurvakt. Men en helg är det mycket lättare. Åk antingen med kompisar, din familj eller din partner. För att hitta tid till att umgås bara ni några dagar.
 
Vacker natur, fantastiska frukostbuffeer och lugn och ro. Att bli ompysslad helt enkelt. Man måste våga ta ledigt från vardagen och bara få vara. Framförallt måste man våga ta hand om sig själv.
Surfade runt lite. Bor du i en storstad. Passa på att bok ett weekendpaket och minisemester och ta hand om dig själv!

Pasta med brie & ruccula

Kategori: recept
2012-10-23 09:13:57
 
God morgon!
Jag börjar dagen med ett recept. Det var min tur att laga mat igår. Och som ni alla vet så hatar jag att laga mat. Det är det absolut tråkigaste som finns. MEN, man måste ju äta och kan inte bara stoppa i sig chips. Så igår gjorde jag något väldigt simpelt.
 
Du behöver: Pasta, brie, roccula, små tomater, luftorkad skinka, salt och peppar.
Vilket pucko som helst kan räkna ut hur man gör så jag orkar inte skriva det.
 

Husbygge

Kategori: Tips
2012-10-22 22:03:00
 
 
Jag och H bor ju som ni kanske redan vet i lägenhet. Vi har inte tänkt flytta än på några år men det blir ju hus i framtiden. Och självklart blir man sugen när vänner runt om en köper hus och gård. 
Nu har jag ju turen att ha en snickare till sambo. Men det finns ju de som inte har det. Kikade runt lite på nätet och hittade dorunner.se. Där kan man får all hjälp man kan tänka sig med hus, catering, flytt, el och mycket mer.  Enkelt att fylla i och snabba svar. 
 
Du fyller i en offertanmälan och jämför olika företag. Priser, vad som ingår och hur lång tid det kommer ta. Helt gratis!  Klicka Här för att kolla vad ditt hus eller nya kök skulle kosta. 
Tips till alla i min ålder som börjar bli lite sugna på något eget, eller  till alla som redan har något eget men vill förnya och ändra om. Passa på! 
 

Nytt försök

Kategori: Mitt liv
2012-10-22 19:47:02
 
Vi får väl se hur länge jag pallar blogga den här gången. Sitter just nu i soffan och väntar på att H ska komma hem så jag kan laga mat. Är hungrig och åt precis upp det sist från gottisförådet.