Veckan går fort

Kategori: Mitt liv
2013-09-15 09:58:07
 

Då va de söndag igen.
Krämen jag gjorde förra veckan blev äcklig. Mjölklumpar i, ush! Däremot så följde H med mig till stallet så vi red tillsammans. Han på Ben och jag på Vera med Arwen på släp. Supermysigt!!
Efter de va jag på Zumba. Hade ju inte tänkt gå nu när ja köpt gymkort men jag kunde inte hålla mig. Sååå kul! Dock lite mycket styrketräning. Jag tränar såpass mycket i veckan så jag vill ju bara dansa, men men. Kan inte få allt.
I måndags jobbade jag i Vmo först och sen vart ja på Bodybalance. Tisdag jobb och sen bodypump. Torsdag jobb och sen Loose fat spinning. Torsdag jobb och sen bodystep. Fredag jobb och sen dejt med H. Först middag ute på hotellet, sen promme och sist mys i soffan framför tv:n. Lördag jobb och sen powernap i soffan innan underbara Johan och Emilia kom hit för middag, spel och vin. Givetvis vann jag på Cluedo. J och E har sovit här inatt och nu väntar jag på att de ska vakna så vi kan käka frallor ja varit nere och köpt nu på morgonen.
I lördags hoppade Sara fallskärm. Så himla kul. Skulle jag också vilja göra!!

Livet leker!


Söndag

Kategori: Mitt liv
2013-09-08 12:22:37
 

Skönt med söndag. Blev ganska sent igår. Va hos Linn igår och åt tacos med Sarah och Lina. Vi satt och pratade till kvart över två på natten. Asså fatta vad tiden gick fort. Underbara människor! Lite synd bara att man inte blir bjuden på maten när man själv bjuder...

Nu på förmiddagen har jag kokat blåbärskräm. Har dock inte smakat än men tänkte ja skulle göra de nu. De va inte speciellt svårt häller. Hoppas bara den blir god.


Lördag

Kategori: Mitt liv
2013-09-07 14:53:26
 

Precis käkat sen lunch. Har jobbat mellan 10 och 14 så maten får intas efter. Ris med torsk och sockerärtor som jag lagade igår. Synd att såsen blev helt misslyckad bara för annars va de gott.

Igårkväll kollade jag och H på film. The sideeffect. Riktigt bra. Handlar om en psykolog och hans patient. Helt oväntat slut också vilket uppskattad.

Nu ska ja hänga upp tvätten och plocka ur diskmaskinen. Tråkigt men måste göras.